home-icon
menu

Onlangs werd met een trailervideo en een website Kampus Vlieland gelanceerd. Bedacht door Lab Vlieland en de makers van Into The Great Wide Open. Bedoeld als een plek waar kennisinstellingen, bedrijven en organisaties - in splendid isolation - kunnen werken aan nieuwe ideeën, plannen en campagnes. De ideale plek voor een conferentie, heidag of werkweek. Hoog tijd om mede-bedenker Ferry Roseboom wat vragen te stellen.

Topsessies op de Wadden
Wat is Kampus Vlieland?

Het is een plek, anders dan alle andere plekken in Nederland. Een eiland. Ver weg, maar toch dichtbij. Een plek waar je op een andere manier tegen het leven van alledag aankijkt. Een plek waar je los bent. En ontvankelijk. Voor kennis. Voor veranderingen. Voor inspiratie.

Wat is er zo uniek?

Los van die plek is er het netwerk. Via Kampus Vlieland is er toegang tot een sterk netwerk binnen met name de creatieve en circulaire industrie.

Voor wie is het?

Natuurlijk is Kampus Vlieland ideaal voor bedrijven of instellingen om in plaats van de zoveelste heidag een eilanddag te houden. Of een strand-, bos- en duindag. Om daar op goed geoutilleerde locaties te klussen aan vraagstukken of uitdagingen. Maar ook verenigingen, scholen, vakgroepen kunnen hun figuurlijke tenten opslaan op Vlieland.

Wat neem je mee naar huis?

Nieuwe energie, andere inzichten en een verruimde blik. Die komen op een eiland tot wasdom. Omdat je vooral op Vlieland alle luchten kan zien. En de horizon. Vlieland daagt uit.

Waarom past Kampus Vlieland goed bij het Lab Vlieland gedachtegoed?

Lab Vlieland streeft ernaar om veranderingen aan te jagen, om de weg te vinden naar een betere wereld. Dat kan op de Kampus ook. Men kan er kennis opdoen om zodoende de zaken allicht nog beter of anders aan te pakken.

Wat is de link tussen Into The Great Wide Open en de Kampus?

Lab Vlieland en de Kampus ontstonden rondom Into The Great Wide Open omdat de makers heel graag hun kennis, netwerk en in inzichten willen delen met de rest van de wereld.

Wat willen jullie met de Kampus bereiken?

Into The Great Wide Open heeft Vlieland hip gemaakt bij een groep liefhebbers van verrassende popmuziek en beeldende kunst. Kampus Vlieland trekt ondernemende mensen aan die zich willen ontwikkelen, die het net even anders willen doen. Dat is niet de massa. Vlieland staat voor kwaliteit. De Kampus ook. Liever één top sessie met een bedrijfsteam waar echt iets uitkomt, dan tien bedrijfuitjes omdat het moet.
 

Meer weten over Kampus Vlieland? Kijk op kampusvlieland.nl of neem contact op via info@kampusvlieland.nl / 06-51427502


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij Lab Vlieland