home-icon
menu

Enviu, de “social entrepeneurship” company uit Rotterdam groeit hard en heeft vestigingen in Rotterdam, India en Kenya. Ze wilden een bijzondere en duurzame bedrijfssessie met een focus op teambuilding.

Kampus Vlieland organiseerde duurzame en inspirerende teamdagen voor Enviu

Het programma van Kampus Vlieland sloot perfect aan: Met een “blauwe diesel” bus fossielvrij naar Harlingen om daar aan boord te gaan van een 35 meter lange klipper voor een mooie overtocht. Op de klipper verzorgde een bewuste kok voor een circulair ontbijt, lunches en diners. Een uitgebreid en leerzaam “teambuildingsprogramma” leidde de collega’s in 4 teams over het eiland en haar duurzame initiatieven. Zoals onder andere de zonneweide en het 0-op-de-meter-huis. Alle afstanden werden per fiets afgelegd en de teams kregen een aantal opdrachten mee. De dag werd afgesloten met een wandeltocht op het Wad. Op de laatste dag werd er fossielvrij gezeild naar de wal.

Voor alle deelnemers (en vooral een aantal buitenlandse collega’s) was het varen op de klipper en het (vele) fietsen op het eiland een buitengewone belevenis.  Enviu heeft, ook geholpen door het prachtige weer, een uiterst duurzaam teambuildings uitje gehad.

“We strive for the global economy to be inclusive and serve people and planet. Our team days on Vlieland reflected this mission and inspired us to go forth! “ – Aldus Enviu

Kampus Vlieland


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij Lab Vlieland