home-icon
menu

Bijna 2 jaar geleden lanceerden we samen met een coalitie van festivals en overheden: Innofest. Het initiatief draait nu twee festivalseizoenen mee en gaat als een speer. En daar zijn we trots op! Vanaf het begin vervult Lab Vlieland een belangrijke inhoudelijke rol in het vormen van het programma. Het geeft het LAB de mogelijkheid om een gedeelte van haar programma verder te helpen in het langs-festivals-reizende Innofest. Wat concreet betekend dat we met Innofest een deel van onze initiatieven kunnen versnellen. De initiatieven waarvoor het testen op een festival een logische stap is, krijgen een plek binnen Innofest. Voor start-ups betekend dit dat we iets concreet kunnen bieden, namelijk een plaats op Innofest. 

Innofest wint de European Enterprise Promotion Award!

"De internationale jury was het unaniem eens en benoemde Innofest tot winnaar uit 56 geselecteerde ondernemingen. “Innofest was de absolute winnaar. Zo’n innovatief en effectief initiatief hebben we nog nooit gezien.” Directeur Anna van Nunen haalde de prijs persoonlijk op in de Estse hoofdstad Tallinn. Verrast, maar vooral heel trots. “Na twee jaar heel hard werken voor iets waar mensen in het begin hun twijfels bij hadden is dit een enorme pluim op ons werk. Dit is een gigantische steun vanuit de EU”.

De bijzondere prijs werd uitgereikt tijdens de SME Assembly, het jaarlijkse hoogtepunt voor kleine en midden-kleine ondernemingen in Europa. Het event en de uitreiking zijn een initiatief van de Europese Commissie om kleine en midden-kleine ondernemingen te steunen. De Nederlandse voorrondes werden georganiseerd door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland."

Bron: Innofest


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij Lab Vlieland