home-icon
menu

Aankomende zondag komt wetenschapsjournalist Govert Schilling naar Vlieland. In een tweetal lezingen, 's-middags voor kinderen en 's-avonds voor jong en oud, willen we het nieuwe denken stimuleren en een ander geluid laten horen. Het programma vindt plaats in de Bolder op Kampeerterrein Stortemelk en zal gaan over duurzaamheid, Vlieland en het heelal.

Govert Schilling naar Vlieland

Een ander geluid, met de blik vooruit. Dat is het motto van de serie lezingen die deze zomer plaatsvindt op Kampeerterrein Stortemelk op Vlieland. Lezingen van spraakmakende figuren als Govert Schilling, Samuel Levie, Simon Rozendaal en Joost Plattel. Lezingen die de geest van de badgast en de eilander slijpen. En vooral ook lezingen die een progressieve inslag hebben. Want, zo slecht gaat het niet met de wereld, sterker nog: alles wordt beter, om de titel van Simon Rozendaals jongste boek te parafraseren.

Op zondag 31 juli wetenschapsjournalist Govert Schilling de eerste spreker. Schilling is journalistiek autodidact in de astronomie als de journalistiek en publiceerde ca. 30 boeken over uiteenlopende sterrenkundige onderwerpen. Het thema in de Bolder is ecologische duurzaamheid, Vlieland en natuurlijk het heelal.

De lezing vindt plaats in de Bolder op Kampeerterrein Stortemelk waar Govert Schilling twee keer optreedt, ’s-middags vanaf 13.00u voor kinderen en ’s-avonds vanaf 21.00u voor jong en oud. Voor de kids (van ± 8 tot 15 jaar) is de toegang vrij, ’s-avond bedraagt de entree drie euro.

Meer informatie: http://labvlieland.nl/project-nl/andere-geluiden
- Facebook evenement


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij Lab Vlieland