home-icon
menu

Een silent disco met een circulaire koptelefoon, gemaakt van bioplastics? Kringlopen dichtmaken door middel van kindereducatie op een festival? Deze en meer ideeën zijn 25 en 26 maart op Vlieland ontstaan tijdens het event Go Fishing.

Go Fishing op Vlieland brengt energie en ideeën

Tijdens dit event werd de nieuwe generatie uitgedaagd om samen met gevestigde bedrijven na te denken over nieuwe oplossingen om de overgang naar de biobased economy te versnellen; een overgang van een economie die draait op fossiele grondstoffen naar een economie die draait op biomassa: van ‘fossil based’ naar ‘bio based’.

Studenten, start-ups en ontwerpers werden naar het eiland gehaald en om deel te nemen aan een intensief programma. Inspiratie werd gezocht in verrassende hoeken: twee tekenaars visualiseerden ter plekke het creatieve proces en Awkward I zorgde voor muzikale inspiratie. De rust, ruimte en de zee leverden een frisse blik op, en ’s avonds met een borrel bij de open haard werden dromen concreet gemaakt. We kijken terug op een geslaagd event met interessante nieuwe ideeën en verbindingen.

Binnenkort volgt de video van Go Fishing op onze website. Wil je nu al meer weten over Go Fishing?

Mail naar anna@labvlieland.nl.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij Lab Vlieland