home-icon
menu

Lab Vlieland organiseerde drie inhoudelijke lunchpresentaties op de NHL Hogeschool, als inspiratie voor het event Go Fishing op Vlieland. Op maandag 9 maart kwam Mark Vletter van Voys Telecom spreken over zijn platte organisatiestructuur zonder vastomlijnde functies, waarbij het geluk van klanten en medewerkers voorop staat. Donderdag 12 maart stond in het teken van generatie Y en was gehost door IZI Solutions. Op 16 maart was het woord aan twee startups, BioBTX en Make My Dreams, die aan de studenten een doorkijkje gaven van wat er allemaal op je pad komt wanneer je voor jezelf begint. Bekijk hieronder het filmpje voor een impressie van deze lunchpresentaties.

Geslaagde lunchpresentaties NHL

De lunchpresentaties hadden alles te maken met de thematiek van Go Fishing, een event dat Lab Vlieland organiseert in samenwerking met de X-Honours van NHL Hogeschool op 25 en 26 maart.
Door middel van een intensief programma gaan professionals, studenten en kunstenaars op Vlieland samen werken aan nieuwe oplossingen om de overgang naar een Bio-based Economy te versnellen; een overgang van een economie die draait op fossiele grondstoffen naar een economie die draait op biomassa: van ‘fossil based’ naar ‘bio based’.

Meer weten over de lunchlezingen of over Go Fishing? Mail naar anna@labvlieland.nl.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij Lab Vlieland