home-icon
menu

Lab Vlieland draait om duurzame transitie. Die transitie realiseren we door ideeën, projecten en best practices van partners aan te jagen. Lab Vlieland staat achter al deze ideeën, soms als verteller, soms als verbinder maar altijd als versneller. Dat is goed voor Nederland én de rest van de wereld.

De huidige tijdsgeest biedt een schonere wereld kansen te over. Dat vinden we prachtig dus daar dragen we graag actief aan bij. Dit doen we door een proeftuin te zijn voor die duurzamere globe. Een plek waar de wetenschap in zee gaat met kunst en cultuur, waar dialoog en experiment elkaar naadloos opvolgen. De proeftuin waar studenten, kunstenaars en ondernemers samenkomen om elkaar te inspireren en motiveren. Het Lab is op een oneindige ontdekkingsreis op zoek naar partners met dezelfde doelstellingen en visie.

Kennis, kunde, advies en innovatie staan direct met elkaar in verbinding. Het Lab initieert, opereert en ondersteunt op deze vier gebieden en probeert ze altijd zo dicht mogelijk tot elkaar te brengen.